Even voorstellen...

In de afgelopen jaren, heb ik circa honderd VvE’s geactiveerd en veel ervaring opgedaan met de aanpak van lastiger VvE dossiers (zoals funderingsherstel en grote schotelantenne-dossiers). Juist, door heldere communicatie, kan ik keuzes voor eigenaren eenvoudiger maken en mensen verbinden.  

Door mijn achtergrond heb ik veel ervaring met woningcorporaties en beleggingsinstellingen. Als  beheerder beschik ik dan ook over ruime ervaring met het beheer van commerciële – en gemengde VvE’s (koop/huur).

Mijn uitgangspunt is organisaties ontzorgen. De opdrachtgever staat  daarbij altijd centraal. Dwz. luisteren, meedenken, een flexibele instelling en klantgericht werken. Ook een frisse blik is daarbij belangrijk! 

Benieuwd naar wat ik voor Uw organisatie kan betekenen?  Graag kom ik met u in contact.

Bart van Vrouwerff

Waarom VvEoplossingen.nl

De klant als vertrekpunt

Missie

Steeds meer bedrijven werken met een flexibele organisatiestructuur. Tijdelijke expertise en flexibele arbeidscapaciteit, hebben echter alleen meerwaarde als organisaties daardoor hun doelen behalen. Mijn doel is organisaties te ondersteunen om ze zo hun hun doelen te laten behalen. Ik lever dan ook graag een toegevoegde waarde. Daarnaast werk ik graag met verschillende klantengroepen. Juist, sociale diversiteit maakt dit werk interessant.

Visie

Omdat het aandeel van flexibele dienstverlening toeneemt, is het niet alleen belangrijk dat werk goed wordt uitgevoerd. Steeds belangrijker wordt dat organisaties ook kunnen terugvallen op gedegen externe dienstverleners. Als interim dienstverlener werk ik vanuit vertrouwen en transparantie. Voor mij is dat de basis voor een structurele samenwerking

Passie voor teamwork

Bij VvE beheer draait het altijd om mensen en samenwerken. Steeds opnieuw blijft het voor mij een interessante puzzel om zaken in goede banen te leiden en juist die oplossing te vinden waarbij verbetering aan een woonomgeving kan worden geleverd, èn de opdrachtgever en bewoners tevreden zijn.