Even voorstellen...

In mijn loopbaan heb ik ruim honderd VvE’s bij de activering begeleid. Daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan met de aanpak van complexe VvE dossiers (zoals funderingsherstel en collectieve schotel-vraagstukken). Juist, door heldere communicatie, kan ik keuzes voor eigenaren eenvoudiger maken.  

Door mijn achtergrond heb ik veel ervaring met woningcorporaties en beleggingsinstellingen. Als beheerder heb ik dan ook veel ervaring met het beheer van gemengde VvE’s complexen (koop/huur).

Mijn uitgangspunt is organisaties ontzorgen. De opdrachtgever staat  daarbij altijd centraal. Dwz. luisteren, meedenken, een flexibele instelling en klantgericht werken. Ook een frisse blik is daarbij belangrijk! 

Benieuwd naar wat ik voor Uw organisatie kan betekenen?  Graag kom ik met u in contact.

Bart van Vrouwerff

Sterk in:

Missie

Steeds meer bedrijven hebben behoefte aan tijdelijke expertise of ondersteuning. Flexibele dienstverlening is alleen meer dan 'op de winkel passen'. Tijdelijke expertise en flexibele arbeidscapaciteit hebben alleen meerwaarde als organisaties hierdoor hun doel halen. Mijn doel is organisaties te ondersteunen om deze doelen behalen.

Visie

Op lange termijn is het in het belang van iedere organisatie dat zij op gedegen externe dienstverleners kan terugvallen. Ik streef altijd naar structurele samenwerking. Belangrijk is daarom dat een opdracht goed wordt uitgevoerd en aan het eind volledig wordt overgedragen aan de vaste medewerker. Afspraak is afspraak, is dan ook erg belangrijk.

.

MEER WETEN ? Neem gerust contact op