Even voorstellen...

In de afgelopen jaren, heb ik ruim honderd VvE’s geactiveerd en veel ervaring opgedaan met de aanpak van lastiger VvE dossiers (zoals funderingsherstel en grote schotelantenne-dossiers). Juist, door heldere communicatie, kan ik keuzes voor eigenaren eenvoudiger maken en mensen verbinden.  

Door mijn achtergrond heb ik veel ervaring met woningcorporaties en beleggingsinstellingen. Als  beheerder beschik ik dan ook over ruime ervaring met het beheer van commerciële – en gemengde VvE’s (koop/huur).

Mijn uitgangspunt is organisaties ontzorgen. De opdrachtgever staat  daarbij altijd centraal. Dwz. luisteren, meedenken, een flexibele instelling en klantgericht werken. Ook een frisse blik is daarbij belangrijk! 

Benieuwd naar wat ik voor Uw organisatie kan betekenen?  Graag kom ik met u in contact.

Bart van Vrouwerff

Waarom VvEoplossingen.nl

De klant als vertrekpunt

Missie

Steeds meer bedrijven werken met een flexibele organisatiestructuur. Hierdoor groeit de vraag naar interim expertise en tijdelijke arbeidscapaciteit. Onder de bedrijfsnaam VvEoplossingen.nl faciliteer ik als interim professional organisaties bij het behalen van hun doelstellingen en het oplossen van praktische, juridische en bouwkundige VvE vraagstukken. Hierbij streef ik naar een maatschappelijk toegevoegde waarde en werk ik graag met verschillende klantengroepen. Juist, sociale diversiteit helpt mij verder kijken en maakt mijn werk interessant.

Visie

Omdat het aandeel van flexibele dienstverlening toeneemt, is het niet alleen belangrijk dat werk goed wordt uitgevoerd. Steeds belangrijker wordt dat organisaties ook kunnen terugvallen op gedegen externe dienstverleners. Als interim dienstverlener werk ik vanuit vertrouwen en transparantie. Voor mij is dat de basis voor een structurele samenwerking

Passie voor teamwork

Bij VvE beheer draait het altijd om mensen en samenwerken. Steeds opnieuw blijft het voor mij een interessante puzzel om zaken in goede banen te leiden en juist die oplossing te vinden waarbij verbetering aan een woonomgeving kan worden geleverd, èn de opdrachtgever en bewoners tevreden zijn.