Even voorstellen...

De afgelopen jaren heb ik bijgedragen aan de activering van zo’n honderd VvE’s. Daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan met de aanpak van VvE dossiers (zoals funderingsherstel en collectieve schotelantenne-vraagstukken). Juist, door heldere communicatie, kan ik keuzes voor eigenaren eenvoudiger maken.  

Door mijn achtergrond heb ik veel ervaring met woningcorporaties en beleggingsinstellingen. Als beheerder heb ik dan ook veel ervaring met het beheer van gemengde VvE’s complexen (koop/huur).

Mijn uitgangspunt is organisaties ontzorgen. De opdrachtgever staat  daarbij altijd centraal. Dwz. luisteren, meedenken, een flexibele instelling en klantgericht werken. Ook een frisse blik is daarbij belangrijk! 

Benieuwd naar wat ik voor Uw organisatie kan betekenen?  Graag kom ik met u in contact.

Bart van Vrouwerff

Ervaringen

Het verschil willen maken

Missie

Steeds meer bedrijven werken met een flexibele organisatiestructuur. Tijdelijke expertise en flexibele arbeidscapaciteit, hebben echter alleen meerwaarde als organisaties daardoor hun doelen behalen. Mijn doel is organisaties te ondersteunen om ze hun doelen te laten behalen. Ik lever dan ook graag een toegevoegde waarde.

Visie

Flexibele dienstverlening is meer dan alleen tijdelijk waarnemen. In mijn optiek moeten organisaties op gedegen externe dienstverleners kunnen terugvallen. Ik streef daarom altijd naar een structurele samenwerking. Belangrijk is dan ook dat werk goed wordt uitgevoerd en volledig wordt overgedragen. Afspraak is afspraak, vind ik dan ook erg belangrijk.

.

MEER WETEN ? Neem gerust contact op